Подарунковий сертифiкат
Подарунковий сертифiкат

Як зберегти зелень на зиму?

Заготовлювати пряні приправи можна різними способами. Це і сушка, і заморозка, і засолка. Поговоримо про останні два варіанти.

Заморозка. Перш за все, зелень необхідно вимити і висушити. Потім нам знадобиться харчова плівка. У таку плівку загортаємо кріп, петрушку і всю іншу зелень, яку Ви хочете зберегти. Пучок зелені щільно придавлюємо, щоб вийшов невеликий рулончик. Скачавши таким чином кілька рулончиків, укладаємо їх в невеликий пакет і вже потім заморожуємо. Взимку такий рулончик просто дістаєте з холодильника, розвертаєте з одного боку і відрізаєте скільки Вам потрібно. Різану зелень заморожувати не варто, вона втрачає більше вологи і менше зберігає свій аромат і свіжість, тому заморожувати цілком. 

зелень2.jpg
Засолка - теж непоганий варіант збереження зелені на зиму. Для цього спочатку обріжте тверді черешки і видаліть мляве і вже зіпсоване листя, ретельно промийте. Розкладіть зелень на рушник і дозвольте їй гарненько просохнути. Хвилин п'ять - десять буде достатньо. Потім все дрібно нарізаємо і щільно укладаємо в скляні банки. При цьому шари пересипаємо сіллю і добре утрамбовуємо, щоб з'явився сік. Закриваємо банку поліетиленовою кришкою і зберігаємо банку в холодильнику. Температура не повинна бути вищою за 1 градус.

Ваша EVA

Кількість переглядів:60
Оцiнити питання
Для додавання коментарів, Вам необхідно Увійти або зареєструватись.
Додати коментар
0 800 303 700*
Усі дзвінки зі станціонарних та мобільних телефонів безкоштовні.
Графік роботи контактного центра: щоденно з 08-00 до 21-00.

Правила використання Подарункових сертифікатів

Подарунковий сертифікат - еквівалент грошової суми (50, 100 і 250 гривень). Подарунковий сертифікат - є підтвердженням внесення авансового платежу і дає його власникові право на придбання товару в лінії магазинів EVA на суму, еквівалентну номіналу Подарункового сертифіката і в межах терміну його дії.

ПЕРЕВIРКА ТЕРМIНУ ДII СЕРТИФIКАТУ

ПЕРЕВIРИТИ СЕРТИФIКАТ