Осінній раціон краси — як це?

Добрий день!

Стара розумна приказка говорить нам: «Ти є те, що ти їси», і попадає в саму ціль. Саме так, ви можете скільки завгодно витрачати часу, грошей та сил на найсучасніші косметичні засоби по догляду за собою, та все ж ніколи не отримаєте хорошого результату, якщо не будете приділяти достатньо уваги основі основ. А саме — правильному і здоровому харчуванню.
Організм витрачає свої запаси не лише на красу, але й на здорову роботу внутрішніх органів. Так, наприклад, ви бачите, що волосся тьмяне і сухе, а нігті ламкі і робите висновок, що організму не вистачає вітамінів А, Е і т.д. та забуваєте про найважливіше. Нестача вітаміну А та Е — це не тільки нігті чи волосся, а насамперед — погана робота серця, а вже потім поганий вигляд шкіри. Так відбувається через те, що в першу чергу організм відправляє потрібні ресурси внутрішнім органам. І коли нігті ламаються, то ми вже можемо зробити висновок, що і в середині нас теж не все гаразд. Шкіра ніколи не зможе виглядати добре, якщо організм буде змушений відбирати воду і вітаміни у неї та віддавати їх внутрішнім органам. Тому дбати про себе потрібно зсередини.
З точки зору поповнення запасів усіх вітамінів та мікроелементів в організмі, осінь — найкраща пора року. Адже природа саме восени нам робить для цього найкращі подарунки — безліч свіжих овочів, соковитих стиглих фруктів, ягід. Восени потрібно максимально наповнити свій організм вітамінами та мікроелементами, а також після спекотного літа «напоїти» його.
Але зазвичай, отримавши цілу купу різних корисних рекомендацій щодо харчування, жінки все одно ніяк не можуть в них розібратися. Від усіх цих амінокислот, вуглеводів, різних вітамінів, різних продуктів харчування уже іде кругом голова, і здається, що дати раду цьому під силу лише професійному персональному дієтологу. Тому є одне просте правило — все, що дає природа в сезон можна і треба їсти в великих кількостях.
Починаючи від свіжих сирих овочів і закінчуючи насінням та горіхами. Щодня дбайте аби в вашому раціоні були свіжі овочеві салати, які не проходили термічної обробки. Адже багато вітамінів під впливом температур руйнуються. Так, вітамін С, якого особливо не вистачає в осінній період, міститься в моркві, тому її доречно додавати в салат сирою. Яблука, груші, виноград, кавуни — все щоденно повинно бути на вашому столі. Кожного дня з’їдайте хоча б одне яблуко — це мінімум усіх вітамінів і мікроелементів для організму.
Намагайтесь якомога частіше вживати страви з гарбуза в різних його виглядах. Білки отримуйте з ніжного м’яса та риби, приготованих на пару. Уникайте жирної смаженої їжі, адже восени організм потребує очищення, а не надмірного навантаження. Пийте багато води в чистому вигляді, навіть у прохолодні дні. Після літа весь організм обезводнений, тому воду потрібно пити впродовж всього дня.
І не забувайте про крупи: вівсянка, гречка, рис — усе це теж має бути присутнім на столі в якості гарнірів. Вживайте багато горіхів і подбайте, щоб їх запасів у вас було вдосталь і на зиму. Побільше овочевих гарнірів, свіжих салатів, соків, води — і ви будете не тільки красивими, але і здоровими.
Вдалої осені!
Ваша EVA

Кількість переглядів:39
Середня оцiнка: 5
Оцiнити питання
Для додавання коментарів, Вам необхідно Увійти або зареєструватись.
Додати коментар
0 800 303 700*
Усі дзвінки зі станціонарних та мобільних телефонів безкоштовні.
Графік роботи контактного центра: щоденно з 08-00 до 21-00.

Правила використання Подарункових сертифікатів

Подарунковий сертифікат - еквівалент грошової суми (50, 100 і 250 гривень). Подарунковий сертифікат - є підтвердженням внесення авансового платежу і дає його власникові право на придбання товару в лінії магазинів EVA на суму, еквівалентну номіналу Подарункового сертифіката і в межах терміну його дії.

ПЕРЕВIРКА ТЕРМIНУ ДII СЕРТИФIКАТУ

ПЕРЕВIРИТИ СЕРТИФIКАТ